IWIW      Az egészség derűje portál Hozzáadás a kedvencekhez!     Az egészség derűje portál Beállítás Kezdőlapnak! (csak Internet Explorerhez)
Főmenü
Főoldal
ÉDEN
Az életről
Keleti filozófia
Megelőzés
Ételkészítés
Gyógynövények
Fogyás
Videótár
Gyógyulás történetek
Lélekbúvár
Motívációs írások
Kreatív sarok
Szakértőinktől kérdezték
Egészség szertár
Képeslap küldő
Program naptár
Oldaltérkép
Bioritmus
Hirdetések
Legolvasottabb cikkek
Legvitatottabb cikkek
1. Az angyalokról úgy általában 
(8 hozzászólás)
2. Kincs, ami nincs – Kevés a betegtapasztalat a neten 
(5 hozzászólás)
3. Testsúlykultúra 4. rész 
(5 hozzászólás)
4. Jiaogulan-os muffin 
(4 hozzászólás)
5. 2008, a Biblia Éve 2. rész 
(3 hozzászólás)
Szavazások
Ismered Biegelbauer Pál munkásságát?
 
Ételkészítés

Steak Lantino PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Mireider Márk   
2011-02-21 15:07

Bővebben...Egy gyors egyszerű, ámde "excluzívnak tűnő" ételt készítettem ma el. A hozzávalók adják meg az étel igazi erényét, de kevésbé drága alapanyagokból (pl. sertésszűz, csiperke gomba, ahogy én is tettem) is igazán finom és izgalmas ízvilág tárulhat elénk. Sőt vegetáriánusok, a hús kihagyásával egy kitűnő egytálételt készíthetnek el.

 

Bővebben...
 
Medvehagyma pesto PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Mireider Márk   
2010-04-22 22:39

Bővebben...Ennél egészségesebb ételt nem tudok elképzelni ilyen megfázós időszakban, mint a Medvehagyma pesto, mert minden összetevőjéből árad a természetesség és vitalítás. Akár pirítósra kenve reggelire, akár tésztával egy könnyű ebédre tökéletes választás.

 

Bővebben...
 
Zöldfűszeres sültcsirke, pisztáciás szőlőmártással PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 2
Írta: Mireider Márk   
2009-10-09 16:29

Bővebben...Itt van az ősz, a szüret ideje. Egy fenséges különlegességget osztok most meg Önökkel. A szőlő és a sütőtök szezonja van, így éppen aktuális ez a friss ételrecept.

A szőlőmártás bármely sülthöz remekül illik.

 

 

Bővebben...
 
Ősmagyar konyha, ősmagyar ételek PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 8
Írta: Szendrei László   
2009-06-30 20:15

Bővebben...Az ókori magas kultúrákban – amibe a sztyeppei civilizáció népei, köztük az őseink is beletartoztak – az étkezés az uralkodó vallási világkép szerves részét képezte. Az ételáldozat és maga a főzés egyben szertartás is volt, s a makro- és mikrovilág egységén kívül az Isten, illetve Isten különböző aspektusainak, részeinek (alapelemek, embernél magasabb státuszú szellemi lények, eltávozott ősök stb.) tiszteletét is szimbolizálta.

 

Bővebben...
 
Érik a ropogós cseresznye... PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 3
Írta: Tátrai Mária   
2009-06-22 07:52

Bővebben...Lassan vége a cseresznye-szezonnak, és azt tapasztalom, hogy sok gyümölcs a fán marad, mert nem tudjuk feldolgozni és nincs ötletünk mit is kezdjünk vele. Ezért most megosztok néhány praktikus tapasztalatot.

 

 

Bővebben...
 
Bazsalikomos spárgaleves PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 2
Írta: Mireider Márk   
2009-06-11 17:29

Bővebben...Járkáltam a piacon, és megláttam egy csokorba szedett spárgát. Azonnal megfogott, és elgondolkodtam, hogy milyen régen készítettem már spárgából bármit is. Úgy döntöttem, hogy veszek egy keveset és meglátjuk, hogy mi sül vagy fő ki belőle. Mivel nem vettem túl sokat, így maradt, hogy egy levest készítek belőle, ennek a történetét olvashatják.

 

Bővebben...
 
"Energiatakarékos" olasz húsgombóc PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Mireider Márk   
2009-05-28 22:46

Bővebben...Ez egy olyan recept, aminek az elkészítése nagyon "energiatakarékos", mert egy lángon tudjuk elkészíteni a húsgolyót és a paradicsomszószt is egyszerre. Azoknak kifejezetten ajánlom, akiknek kis konyhájuk van és csak 1-2 főzőfelülettel rendelkeznek. A sertés és marha húst felcserélhetjük bármilyen szárnyasra is, vagy akár bárányból is készíthetjük, de figyeljünk arra, hogy ezeknél a húsoknál gyorsabban készülnek el.

 

Bővebben...
 
Provanszi báránycomb PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 3
Írta: Mireider Márk   
2009-04-06 20:54

Bővebben...Húsvétra való tekintettel egy bárány receptet szeretnék ajánlani. Egyébként ilyenkor lehet csak "halandó" embernek bárányhoz jutni a piacokon. Figyeljünk vásárláskor, hogy ne csupa csont bárányt vegyünk, inkább legyen egy kicsit zsírosabb, mint nagyon fiatal.

 

Bővebben...
 
Sült almás csirke - francia rakott burgonyával PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 3
Írta: Mireider Márk   
2009-03-29 18:22

Bővebben...Egy olyan receptet szeretnék megosztani az olvasókkal, amit csak úgy hétköznap összeállítottam a családomnak és nagyon "bejött" nekik. Többszőr is csináltam már sültekhez ilyen almát, de így egy fogásként még nem főztem, de az otthoniaknak nagyon ízlett.

 

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 9 / 33
Tan kapuja Buddhista Egyház
Képeslap küldés
Keresés
Hírlevél


HTML formátum?

Facebook
Csillagjegy Kalkulátor
Év:
Hónap:
Nap:
Csillagjegy:
Kínai jegy:
Indián jegy:
Indiai jegy:
Inka jegy:
Kelta jegy:
Jelképe:

Legfrisebb hozzászólások
Bejelentkező űrlap





Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Legfrissebb hírek