IWIW      Az egészség derűje portál Hozzáadás a kedvencekhez!     Az egészség derűje portál Beállítás Kezdőlapnak! (csak Internet Explorerhez)
Főmenü
Főoldal
ÉDEN
Az életről
Keleti filozófia
Megelőzés
Ételkészítés
Gyógynövények
Fogyás
Videótár
Gyógyulás történetek
Lélekbúvár
Motívációs írások
Kreatív sarok
Szakértőinktől kérdezték
Egészség szertár
Képeslap küldő
Program naptár
Oldaltérkép
Bioritmus
Hirdetések
Legolvasottabb cikkek
Legvitatottabb cikkek
1. Az angyalokról úgy általában 
(8 hozzászólás)
2. Kincs, ami nincs – Kevés a betegtapasztalat a neten 
(5 hozzászólás)
3. Testsúlykultúra 4. rész 
(5 hozzászólás)
4. Jiaogulan-os muffin 
(4 hozzászólás)
5. 2008, a Biblia Éve 2. rész 
(3 hozzászólás)
Hírszolgáltatás
Szavazások
Ismered Biegelbauer Pál munkásságát?
 

A porckopás okai PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Dr. Babay Miklós   
2009-09-10 11:37

Bővebben...Előfordul, hogy valakinek 20 évesen is gondot jelent egy lépcső megmászása. Ennek oka a porckopás. Ez általában nem a fiatalokra jellemző. Idősebb korban azonban sok embert érint. Az évek múlásával az emberi test fokozatosan elhasználódik. Ez különösen igaz az ízületekre. A magyar lakosság 7 százaléka szenved ebben a betegségben. Az arthrosis,  vagyis a porckopás, amikor a porcok recsegnek, ropognak, nagy fájdalmakkal jár. Mindez megelőzhető...

 

Bővebben...
 
Hónapok régi magyar elnevezései PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 4
Írta: Tátrai Mária   
2009-08-18 14:25

Bővebben...Nagyon találóak a régi magyar nevek a hónapokra. Amikor első alkalommal találkoztam velük szinte végig pergett előttem egy teljes év. Láttam a hó fergeteget, ahogy végig száguld az utcákon, az olvadó jeget a folyón, a tavasz első óvatos virágait, a hűvös szél által borzolt réteket és legelőket. Az első igazi nyári napsugarakat, amint szőkítik a búzát, az illatos kaszálókat, a terméstől roskadozó gyümölcsösöket. Az aratókat a földeken, éreztem a frissen kaszált tarló és az új kenyér illatát. Figyeltem, hogy az erdők tarka ruhába öltöznek, majd ruhájukat a földre ejtik, és a vastag lombtakaró alatt új életről álmodnak.

 

Bővebben...
 
Kommentár, Az Aranykor Parancsolataihoz PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Mechkan Felix   
2009-08-02 12:13

Bővebben...Az Arany Kor Parancsolataihoz tartozó kommentárokat maguk a Bodhiszattvák írták, Nagyezsda Domaseva és Vlagyimir Szamojlenko. Én csak a fordítás szempontjából igyekeztem a szövegen alakítani.   „...Az Arany Kor Parancsolatai megadják azokat a viselkedési módokat, amelyek képesek megváltoztatni nemcsak a mi Világunkat és annak Létezését, hanem felkészítik a Föld lakóit a Felemelkedéshez. A Parancsolatok feltárják az Isteni Minőségek lényegét, amelyeket minden egyes embernek el kell sajátítania. Ezen tulajdonságok megvalósítása a mindennapi életben az emberi Tudat Evolúciójának a lényege. Az emberek feladata helyesen és feltételek nélkül teljesíteni a Parancsolatokat, ezáltal lesznek képesek aktiválni és fejleszteni saját csakráikat, továbbá megszabadulni betegségeiktől, problémáiktól, ily módon formálódik Kauzális Testük, amely mintegy belépőt képez az Isteni Világokba. A Parancsolatok a csakrák emelkedő sorrendjében kerülnek megadásra.

 

Bővebben...
 
Az Aranykor parancsolatai, a Teremtő üzenetei PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Mechkan Felix   
2009-07-19 16:22

Bővebben...Az Arany Kor Parancsolatai Szeretett Teremtményei az Én Szeretetemnek, az Én Fényemből Fénnyel teremtettek és az Én Egységem Öröklétező Szelleme által saját aktivitás megvalósítására serkentettek! Én Vagyok Minden-Jóságos - az Új Világ Valóság Mindenteremtője, a tereket és világokat Mindent-éltető Jelenlétemmel feltöltő, feltárom néktek új Szavamat, a teljes Végtelenség fejlődése jelen kozmikus ciklusának megfelelőt, átalakítva azt a bolygó Legfelsőbb Isteni Irányítói Tudatának Hierarchikus Láncolatán át, amely arra hívatott, hogy az Én álmaim megtestesülésévé váljék és az én földi Követeim szájába adva azt, mert eljött az idő elvinni a planetáris faj képviselőihez a feltételeit az új "Megállapodásnak", a Létezés minden folyamatát szabályozónak és irányítónak, amelyek az Általam megnyilvánult Kozmikus Világfelépítményben végbemennek.

Bővebben...
 
Betegségek lelki okai 5. PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 16
Írta: Szarvas Kitti   
2009-07-15 21:43

Bővebben...Következzenek az „l-p” betűs betegségek lelki okai. Benne többek között a májbetegségek, a női szervek problémái, magas vérnyomás, orrdugulás lelki vonatkozásai.

 

 

 

Bővebben...
 
Ősi Magyar Hagyományőrző Játékok PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 4
Írta: Nagy Géza   
2009-07-13 20:37

Bővebben...XII. Szabolcs Vezér Ünnepe, Ősi Magyar Hagyományőrző  Játékok
2009. Július 24.-25.-26. Szabolcs, Honfoglalás-kori földvár

Immár XII. alkalommal hívunk ünnepelni Szabolcs vezér ősi sólyomfészkébe! Szent helyre, szent időben. Szabolcs Vezér Ünnepét saját akaratunkból hoztuk létre, egy olyan korban, amelynek hivatalosságai nem ünneplik az Árpádi magyarság honalapítását és világraszóló  haditetteit! De más is van itt: a 12, a hagyomány világmindenséget jelképező száma, a napnak is ennyi hónapra van szüksége ahhoz hogy a világunkat körbejárja. A kör itt önmagába zárul. A múlt, a jelen, a jövő - időbeli - történései és a tér irányai is középre mutatnak: az összegzés helyére.  (A középre,  az első kiáradás pontjára, oda, ahová majd a mindenség is visszatér.)

 

Bővebben...
 
Júliusi népszokások PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 2
Írta: Tátrai Mária   
2009-07-06 20:48

Bővebben...A római naptárban a hónap eredetileg a fantáziátlan Quintilis, „Ötödik” nevet viselte, mivel az egykori márciusi évkezdéstől számítva az ötödik hónap volt. I.e. 44-ben Marcus Antonius hízelgő javaslatára nevezték el júliusnak Julius Caesarról, aki e hónap 12. napján született.

 

Bővebben...
 
Ősmagyar konyha, ősmagyar ételek PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 8
Írta: Szendrei László   
2009-06-30 20:15

Bővebben...Az ókori magas kultúrákban – amibe a sztyeppei civilizáció népei, köztük az őseink is beletartoztak – az étkezés az uralkodó vallási világkép szerves részét képezte. Az ételáldozat és maga a főzés egyben szertartás is volt, s a makro- és mikrovilág egységén kívül az Isten, illetve Isten különböző aspektusainak, részeinek (alapelemek, embernél magasabb státuszú szellemi lények, eltávozott ősök stb.) tiszteletét is szimbolizálta.

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 41 - 48 / 213
Tan kapuja Buddhista Egyház
Képeslap küldés
Keresés
Hírlevél


HTML formátum?

Facebook
Csillagjegy Kalkulátor
Év:
Hónap:
Nap:
Csillagjegy:
Kínai jegy:
Indián jegy:
Indiai jegy:
Inka jegy:
Kelta jegy:
Jelképe:

Legfrisebb hozzászólások
Bejelentkező űrlap

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Legfrissebb hírek

Éppen olvas minket
Jelenleg 6 vendég olvas minket