IWIW      Az egészség derűje portál Hozzáadás a kedvencekhez!     Az egészség derűje portál Beállítás Kezdőlapnak! (csak Internet Explorerhez)
Főmenü
Főoldal
ÉDEN
Az életről
Keleti filozófia
Megelőzés
Ételkészítés
Gyógynövények
Fogyás
Videótár
Gyógyulás történetek
Lélekbúvár
Motívációs írások
Kreatív sarok
Szakértőinktől kérdezték
Egészség szertár
Képeslap küldő
Program naptár
Oldaltérkép
Bioritmus
Hirdetések
Legolvasottabb cikkek
Legvitatottabb cikkek
1. Az angyalokról úgy általában 
(8 hozzászólás)
2. Kincs, ami nincs – Kevés a betegtapasztalat a neten 
(5 hozzászólás)
3. Testsúlykultúra 4. rész 
(5 hozzászólás)
4. Jiaogulan-os muffin 
(4 hozzászólás)
5. 2008, a Biblia Éve 2. rész 
(3 hozzászólás)
Szavazások
Ismered Biegelbauer Pál munkásságát?
 

Napallergia és homeopátia PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 0
GyengeJó 
Írta: Ferencz Ildikó   
2011-06-04 20:09

Image Végre itt a jó idő. Élvezhetjük a nap csodálatos simogató melegét, és a hosszú hideg után feltölthetjük szervezetünk D vitamin készleteit. Én személy szerint nem vagyok híve az ész nélküli napozásnak, de a nagy faktorszámú naptejjel (számomra ezek vegyszerek) való állandó kenekedésnek sem. Sokan nem tudják, de ezek a magas faktorú naptejek is kiválthatnak napallergiát.

 

Image Egy pár évvel ezelőtt én is szenvedtem tőle, igaz nem sokáig, mert a homeopátia megoldotta ezt a problémámat is. Még 2004-ben történt, hogy a család egy forró nyári délutánt a Duna egyik homokos zátonyán töltötte, természetesen jól bekenve 30 faktoros naptejjel. A férjemmel még jól össze is vesztem, mert az 50 faktorosat a konyhaasztalon felejtette. Estére amikor hazaértünk, mintha egész testemet apró tűkkel szurkálták volna és tele voltam pici kiütésekkel, amik szerencsére másnapra csökkentek és harmadnapra maguktól elmúltak. Majd később feltűnt, hogy a napi ügyintézés közben, a karomat érintő nap sugarai is nagyon kellemetlen érzéseket keltenek, ezért mindig az utca árnyékos oldalán közlekedtem. Mivel épp ezen a nyáron kezdtük építeni kis balatoni nyaralónkat -rengeteg hitellel a nyakunkban- elgondolkodtam, hogy kellene valami megoldás arra, hogy én is élvezhessem majd az ott töltött időt. Akkor még nem voltam túl képzett a homeopátia területén, ezért felhívtam homeopata orvosomat, aki azonnal rávágta: Natrium muriaticum C15, naponta egyszer két hétig. Bár tudom, hogy a homeopátia sohasem lehet rutin, mégis a sokéves tapasztalatot sem lehet a szőnyeg alá söpörni, és ahogy sokan másoknak, nekem is csodálatosan hatott e szer. Azóta is minden nyáron élvezzük a nyári napsütést és persze a Balaton fantasztikus vizét is.

 Egészség Derűje Social Bookmark gombok

Csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
Jelentkezz be/Regisztrálj.
 
Következő >
Tan kapuja Buddhista Egyház
Képeslap küldés
Keresés
Hírlevél


HTML formátum?

Facebook
Csillagjegy Kalkulátor
Év:
Hónap:
Nap:
Csillagjegy:
Kínai jegy:
Indián jegy:
Indiai jegy:
Inka jegy:
Kelta jegy:
Jelképe:

Legfrisebb hozzászólások
Bejelentkező űrlap

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Legfrissebb hírek