IWIW      Az egészség derűje portál Hozzáadás a kedvencekhez!     Az egészség derűje portál Beállítás Kezdőlapnak! (csak Internet Explorerhez)
Főmenü
Főoldal
ÉDEN
Az életről
Keleti filozófia
Megelőzés
Ételkészítés
Gyógynövények
Fogyás
Videótár
Gyógyulás történetek
Lélekbúvár
Motívációs írások
Kreatív sarok
Szakértőinktől kérdezték
Egészség szertár
Képeslap küldő
Program naptár
Oldaltérkép
Bioritmus
Hirdetések
Legolvasottabb cikkek
Legvitatottabb cikkek
1. Az angyalokról úgy általában 
(8 hozzászólás)
2. Kincs, ami nincs – Kevés a betegtapasztalat a neten 
(5 hozzászólás)
3. Testsúlykultúra 4. rész 
(5 hozzászólás)
4. Jiaogulan-os muffin 
(4 hozzászólás)
5. 2008, a Biblia Éve 2. rész 
(3 hozzászólás)
Szavazások
Ismered Biegelbauer Pál munkásságát?
 
Keleti filozófia

Integral Tai Chi jótékony hatásai Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 0
Írta: Berki Renáta és Dévai Varga István   
2011-12-16 20:45

Bővebben...Jótékony hatásait már rövid idő alatt mindenki képes megtapasztalni. Rendszeres gyakorlásával egészségesebbé válunk, stressz tűrő képességünk megnő, testünk rugalmasabb, izmaink feszesebbek, immunrendszerünk erősebb lesz, érzelmeink pozitívabbakká, világszemléletünk, tudatunk nyitottabbá válik.

Ahogy az energia generálódik és kiterjed, felfedezünk egy magasabb szintű filozófiát, egy szélesebb világnézetet, egy elégedettebb életmódot.

Bővebben...
 
Kommentár, Az Aranykor Parancsolataihoz Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Mechkan Felix   
2009-08-02 12:13

Bővebben...Az Arany Kor Parancsolataihoz tartozó kommentárokat maguk a Bodhiszattvák írták, Nagyezsda Domaseva és Vlagyimir Szamojlenko. Én csak a fordítás szempontjából igyekeztem a szövegen alakítani.   „...Az Arany Kor Parancsolatai megadják azokat a viselkedési módokat, amelyek képesek megváltoztatni nemcsak a mi Világunkat és annak Létezését, hanem felkészítik a Föld lakóit a Felemelkedéshez. A Parancsolatok feltárják az Isteni Minőségek lényegét, amelyeket minden egyes embernek el kell sajátítania. Ezen tulajdonságok megvalósítása a mindennapi életben az emberi Tudat Evolúciójának a lényege. Az emberek feladata helyesen és feltételek nélkül teljesíteni a Parancsolatokat, ezáltal lesznek képesek aktiválni és fejleszteni saját csakráikat, továbbá megszabadulni betegségeiktől, problémáiktól, ily módon formálódik Kauzális Testük, amely mintegy belépőt képez az Isteni Világokba. A Parancsolatok a csakrák emelkedő sorrendjében kerülnek megadásra.

 

Bővebben...
 
Az Aranykor parancsolatai, a Teremtő üzenetei Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Mechkan Felix   
2009-07-19 16:22

Bővebben...Az Arany Kor Parancsolatai Szeretett Teremtményei az Én Szeretetemnek, az Én Fényemből Fénnyel teremtettek és az Én Egységem Öröklétező Szelleme által saját aktivitás megvalósítására serkentettek! Én Vagyok Minden-Jóságos - az Új Világ Valóság Mindenteremtője, a tereket és világokat Mindent-éltető Jelenlétemmel feltöltő, feltárom néktek új Szavamat, a teljes Végtelenség fejlődése jelen kozmikus ciklusának megfelelőt, átalakítva azt a bolygó Legfelsőbb Isteni Irányítói Tudatának Hierarchikus Láncolatán át, amely arra hívatott, hogy az Én álmaim megtestesülésévé váljék és az én földi Követeim szájába adva azt, mert eljött az idő elvinni a planetáris faj képviselőihez a feltételeit az új "Megállapodásnak", a Létezés minden folyamatát szabályozónak és irányítónak, amelyek az Általam megnyilvánult Kozmikus Világfelépítményben végbemennek.

Bővebben...
 
A test, mint karmikus üzenet - csípő és láb Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 4
Írta: Nánásiné Lókodi Andrea   
2009-03-25 19:12

Bővebben...A testünk, fizikai kinézetünk szempontjából fontos mozzanat ez, ugyanis az alkatunk is egy adattár arra nézve, hogy mi is a vállalt sorsunk. Most nézzük meg a csípő és a láb karmikus üzenetét. Milyen kódot is hordoz a testünk!?

 

 

Bővebben...
 
A test, mint karmikus üzenet Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 7
Írta: Nánásiné Lókodi Andrea   
2009-03-16 21:20

Bővebben...A lelkek azért születnek le a földre, hogy a fizikai testen keresztül megtanulják a teremtés művészetét. Mielőtt azonban az egységből kilépve visszatérnének ebbe a világba, gondosan megtervezik leendő megtestesülésüket. Aprólékos, mindenre kiterjedő alapossággal dolgozzák ki sorsukat. Odaát csoportosan tervezik életútjukat és ezáltal választják ki egymást a rokoni, baráti és partnerkapcsolataik megteremtéséhez. Ezeknek a közös lélekcsoportoknak az a szerepe, hogy segítsék közösségük tapasztalatát a földi életben. A testünk, fizikai kinézetünk szempontjából fontos mozzanat ez, ugyanis az alkatunk is egy adattár arra nézve, hogy mi is a vállalt sorsunk.

 

Bővebben...
 
Meditáció a Vízöntő Korszakban erőt adó legyőzhetetlen szellemiségért Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Gáborjáni Réka   
2009-02-09 19:06

Bővebben...1000 napos Szádana a Kundalini Jóga tanításai alapján

Rohamosan közelítünk a régóta várt korszakváltáshoz, az ún. Vízöntő korszak beköszöntéhez. Sokan sokat írtak már erről. Lényegében az emberiségnek a kiskorúságból az érettségbe való fejlődéséről beszélünk itt. A Halak Korszakát hátrahagyva olyan korba lépünk, melynek fő erényekként tisztelt tulajdonságai a globális tudatosság, az életerős kisugárzás, az intuíció és az együttműködés lesznek. Olyan időszak érkezik el, amelyben a kiegyensúlyozott bőség a meghatározó, és észlelési, gondolkodási, érzelmi és érzékelési képességeink evolúciós, fejlődéstani változáson mennek majd keresztül.

 

Bővebben...
 
Kundalíni Jóga Elvonulás: "Hétvégi Megújulás" Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Gáborjáni Réka   
2008-11-01 08:05

Bővebben...Nagykovácsi Hétvégi Műhely / 2008. November 7-9.

Ez az első olyan workshop Magyarországon, ahol a Kundalíni Jóga hagyományát annak teljességében lesz alkalmunk megtapasztalni. De mit jelent ma az a számunkra, hogy "jógikus életmód?" Mennyire lehetetlen az valójában, hogy napi jóga gyakorlásunkat az ún. amrit vela (hajnali órák) idejére tegyük? Mennyire nehéz valójában étkezési szokásainkon változtatni úgy, hogy az tényleg testünk valós igényeit szolgálja, illetve elménket egyensúlyozza?

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 7 / 10
Tan kapuja Buddhista Egyház
Képeslap küldés
Keresés
Hírlevél


HTML formátum?

Facebook
Csillagjegy Kalkulátor
Év:
Hónap:
Nap:
Csillagjegy:
Kínai jegy:
Indián jegy:
Indiai jegy:
Inka jegy:
Kelta jegy:
Jelképe:

Legfrisebb hozzászólások
Bejelentkező űrlap

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Legfrissebb hírek