IWIW      Az egészség derűje portál Hozzáadás a kedvencekhez!     Az egészség derűje portál Beállítás Kezdőlapnak! (csak Internet Explorerhez)
Főmenü
Főoldal
ÉDEN
Az életről
Keleti filozófia
Megelőzés
Ételkészítés
Gyógynövények
Fogyás
Videótár
Gyógyulás történetek
Lélekbúvár
Motívációs írások
Kreatív sarok
Szakértőinktől kérdezték
Egészség szertár
Képeslap küldő
Program naptár
Oldaltérkép
Bioritmus
Hirdetések
Legolvasottabb cikkek
Legvitatottabb cikkek
1. Az angyalokról úgy általában 
(8 hozzászólás)
2. Kincs, ami nincs – Kevés a betegtapasztalat a neten 
(5 hozzászólás)
3. Testsúlykultúra 4. rész 
(5 hozzászólás)
4. Jiaogulan-os muffin 
(4 hozzászólás)
5. 2008, a Biblia Éve 2. rész 
(3 hozzászólás)
Szavazások
Ismered Biegelbauer Pál munkásságát?
 
Jogi és adatvédelmi nyilatkozat PDF Nyomtatás E-mail

1. Szerzői jogi oltalom

A www.egeszsegderuje.hu web oldal, a MFI kft. tulajdonát képezi. Az oldalakon szereplő minden információért vállaljuk a felelősséget.
A hirdetések tartalmáért, csak a Hirdetőt terheli a felelősség.
A www.egeszsegderuje.hu portál teljes tartalma szerzői jogi védelem alá esik. Az, vagy annak bármely részlete csak a forrás pontos megjelölésével vehető át, használható fel. Amennyiben azt egy másik weboldal veszi át, akkor az átvevő honlap köteles látható helyen linket elhelyezni, mely a www.egeszsegderuje.hu oldalra kell hogy mutasson.

Egyéb esetben fel van tüntetve a másik szerző és a forrás, ahonnan az írást átvettük.

 

2. A portál megtekintése, használata

A www.egeszsegderuje.hu portál ingyenesen megtekinthető. Az oldalak többsége elérhető, használható anélkül, hogy a látogató bármely adatot megadna önmagáról.

 

3. Regisztráció

Egyes oldalak megtekintéséhez, vagy egyes szolgáltatások eléréséhez regisztrációs kérdőívet kell kitölteni. A regisztráció folyamata egyszeri, kb. 3 percet vesz igénybe. A regisztráció során birtokunkba kerülő adatokat kizárólag azon célból gyűjtjük és kezeljük, hogy honlapunk tartalmát minél inkább látogatóink érdeklődésének, igényeinek megfelelően tudjuk kialakítani. A látogatók által rendelkezésünkre bocsátott adatokat nem egészítjük ki, és nem kapcsoljuk össze más forrásból származó adatokkal, információkkal. A látogatók adatait kizárólag a fenti célból, és kizárólag a honlap üzemeltetője, a MFI Kft. kezeli, azokat harmadik személynek nem adja át.

A látogatók e-mail útján kérhetik rendelkezésünkre bocsátott adataik törlését. Ezen kéréseket a beérkezéstől számított 3 munkanapon belül teljesítjük.

 

4. Linkek

Portálunkon szereplő hivatkozások, linkek más szolgáltatók által fenntartott webhelyekre mutathatnak. Ezen oldalak adatkezelési gyakorlata a www.egeszsegderuje.hu gyakorlatától eltérő lehet. Ezen webhelyek tartalmáért és adatkezelési gyakorlatáért a jelen portál üzemeltetője felelősséget nem vállal.

 

5. Hírlevél

Hírlevelünket csak azon látogatók/felhasználók részére küldjük meg, akik azt megrendelték. A megrendelés lemondása a hírlevélben ismertetett módon lehetséges. Hírlevelünk ingyenes, az a megrendelők által változatlan formában továbbítható. A jelentkezéshez szükséges a jelentkező e-mail címére küldött levélbeni linkre kattintani, ezáltal a más általi jelentkeztetést kiszűrjük.

 

6. Jogi és adatvédelmi nyilatkozat elfogadása

A www.egeszsegderuje.hu internetes portál bármely oldalának egyszeri meglátogatása a Jogi és adatvédelmi nyilatkozat elfogadását jelenti.

 

 Egészség Derűje Social Bookmark gombok

 
Tan kapuja Buddhista Egyház
Képeslap küldés
Keresés
Hírlevél


HTML formátum?

Facebook
Csillagjegy Kalkulátor
Év:
Hónap:
Nap:
Csillagjegy:
Kínai jegy:
Indián jegy:
Indiai jegy:
Inka jegy:
Kelta jegy:
Jelképe:

Legfrisebb hozzászólások
Bejelentkező űrlap

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Legfrissebb hírek